Campionatul de Blogging Craiova:
 
05
Ian

Arta gasirii Zilelor Vinului in Romania

Adăugat de C. în Campanii

Această campanie s-a încheiat pe 02.02.2016 ora 23:59.
campanie incheiata Citește și: Castigatori campanie „Zilelor Vinului in Romania” – Vinarte
statistici campanie Statisticile privind această campanie pot fi vizualizate în
Studiu de caz: Zilele Vinului in Romania

vin rosu

Fratii de peste Prut au o zi nationala a vinului, in America sau in Franta exista sarbatorile diferitelor vinuri, doar in Romania nu avem un astfel de calendar. Si daca nu-l avem, am decis sa-l imaginam la inceput de an cu ajutorul bloggerilor.

Ce iti trebuie pentru a gasi zilele vinurilor? Imaginatie, informatie, arta si vin. Daca mai ai si motivatie, cu siguranta vin si ideile.

A propos de vin si arte, Vinarte ne da informatia si motivatia :) Imaginatia trebuie sa vina de la voi, astfel incat sa propuneti cele mai bune zile in care sa sarbatorim vinurile. Asteptam o data si motivatia aferenta pentru a sarbatori in acea zi un anumit vin: Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Riesling, Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca si Rose.

sigla Provocarea campaniei:

Va invitam sa ne spuneti care este ziua in care ar trebui sarbatorit un anumit vin din lista de mai sus. Informatii despre vinuri (soi, alcool, recomandari de servire, imperecheri culinare etc.) gasiti la  Vinarte, voi trebuie sa stabiliti (in functie de anotimpuri, obiceiuri, sarbatori, traditii, placeri, criterii gastronomice s.a. criterii proprii) cand ar trebui sarbatorit un anumit vin.

Exemplu de sezon: pentru ca suntem in preajma Bobotezei iar Cabernet Sauvignon rimeaza cu temperaturile de sezon si cu Sf. Ion, Ziua Cabernet Sauvignon ar trebui sarbatorita pe 7 Ianuarie.

sigla Mecanismul campaniei:

  1. Scrie pe blogul tau, răspunzând provocării de mai sus, despre Ziua unui anumit vin (Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Riesling, Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca, Rose). Motiveaza de ce ai ales acea data si cum ai sarbatori vinul respectiv in acea zi.
  2. Daca ai idei de sarbatorire pentru mai multe vinuri, te rugam sa scrii cate un articol pentru fiecare (ai voie sa scrii mai multe articole, vezi la Desfasurarea campaniei).
  3. Articolul trebuie sa contina 1 link spre Vinarte sau spre un sortiment din acel vin de la Vinarte, iar textul link-ului trebuie sa fie numele vinului.  Exemplu: daca scrii despre Ziua Cabernet Sauvignon, link-ul folosit pentru vin poate fi Cabernet Sauvignon sau Cabernet Sauvignon sau Cabernet Sauvignon (difera link-urile).
  4. Pune articolul tau în formularul de mai jos.

sigla Desfasurarea campaniei:

Perioada: 5 ianuarie – 2 februarie, ora 23:59.

Pe data de 7 februarie, juriul format din reprezentanții Vinarte va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie. 

  1. Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
  2. Creativitatea – articolul trebuie să fie scrise într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.
  3. Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.

sigla Premiile campaniei:

8 vinuri de la Vinarte si puncte blogal, cate 1 vin si cate 20 de puncte blogal pentru cel mai bun articol care motiveaza stabilirea zilei vinului respectiv (Cabernet Sauvignon, Merlot, Feteasca Neagra, Negru de Dragasani, Riesling, Sauvignon Blanc, Tamaioasa Romaneasca si Rose).

Nota:

  • Premiile se vor trimite prin curier in termen de 30 de zile de la anuntarea castigatorilor sau se vor inmana personal castigatorilor, daca exista evenimente Vinarte in localitatile castigatorilor, campania adresandu-se bloggerilor din toata tara.
  • Daca in articol ati indicat un anumit vin de la Vinarte atunci cand ati motivat alegerea zilei vinului respectiv, premiul va fi chiar acel vin.
  • Cu punctele acumulate în campaniile noastre vă puteti achiziționa orice produs din GiftShop-ul nostru (click aici).

Articole înscrise până acum în campanie:

Această campanie s-a încheiat pe 2 februarie 2016. Vrei să afli din timp despre campaniile noastre?
Abonează-te la newsletter pentru a afla din timp de campaniile derulate prin Blogal Initiative
Îți place? Spune mai departe!
                 
Îți mulțumim pentru aprecieri!
Nu uita să ne urmărești pe rețelele sociale

Etichete:, , , ,

Adaugă un comentariu la campania "Arta gasirii Zilelor Vinului in Romania"

Trebuie să fii autentificat pentru a posta comentarii.

Blogal Initiative în cifre

569 bloggeri activi
în Campionatul Național de Blogging
2661 bloggeri participanți
din 6 iunie 2011 până azi cu
22420 postări la 490 campanii
cu premii în valoare totală de
246623 EUR
+510 de produse în Giftshop
în valoare totală de 13783 EUR

Gazeta de perete

Sigur avem o campanie
și pentru blogul tău!
Dacă această campanie nu ți se potrivește, înscrie-te la newsletter. Sigur o să găsim o campanie și pentru tine.

Afla beneficiile Blogal Initiative Esti companie? Esti blogger?

Campanii în derulare

Campanii Nationale

Campanii în Bucuresti

Campanii în Iasi

Blogal Initiative foloseste:

Zelist Monitor