Delaco – Corcova – Temple Bar – Branzeturi cum se… cuVin #5


Studiu de caz: DELACO – CORCOVA – BRANZETURI CUM SE… CUVIN #5
Asociatia Bloggerilor Olteni si DictionarCulinar.ro isi propun sa promoveze vinurile oltenesti si sa faca cunoscute asocierile culinare dintre branzeturi si vin. Evenimentul Branzeturi cum se… cuVin a adus la The Temple Bar branzeturile Delaco, vinurile de la Domeniile Corcova si… bloggerii.
Bloggerii prezenti la eveniment au primit informatii din zona viticola direct de la sursa, Şerban Dâmboviceanu fiind partener la Corcova Roy & Dâmboviceanu. Zona gastronomica a fost reprezentata de Alin Sintimbrean de la DictionarCulinar iar pentru informatii specifice despre branzeturile Delaco bloggerii au avut posibilitatea sa-l intrebe direct pe reprezentantul Delaco, Gabriel Milos.
Va invitam sa ne spuneti care a fost combinatia preferata dintre cele 6 combinatii de la degustare si de ce. Va rugam sa detaliati experienta personala, ce v-a placut cel mai mult la acea combinatie si sa insistati pe perceptia voastra personala (poate un gust din copilarie, poate o combinatie de gusturi pe care ati mai intalnit-o, poate o senzatie noua, poate asocierea cu o informatie proaspata aflata la degustare etc.).
3 cuvinte la final
La finalul descrierii combinatiei preferate va invitam sa sintetizati printr-un singur cuvant senzatia creata de vinul preferat, prin alt cuvant senzatia sugerata de branza preferata si intr-un ultim cuvant parerea despre combinatia de branza si vin. Doar 3 cuvinte
Va rugam sa mentionati si o informatie noua (sau mai multe) pe care le-ati aflat la aceasta degustare, indiferent daca se refera la un sortiment de branza, o gama de vin sau la modalitatile de producere, degustare sau combinatii alimentare.
- Scrie pe blogul tau, răspunzând provocării de mai sus, despre combinatia preferata pe care ai degustat-o si despre informatiile noi pe care le-ai aflat la degustarea Branzeturi cum se… cuVin de la Temple Bar.
- Articolul trebuie sa contina 3 link-uri. Vinul din combinatia preferata va fi evidentiat cu link spre sortimentul respectiv de la Corcova Roy & Damboviceanu, branza din combinatia preferata va avea link spre Delaco sau Fan Branza iar pentru locatie se va folosi link spre Temple Bar.
- Pune articolul tau în formularul de mai jos.
Perioada: 25 martie – 3 aprilie, ora 23:59.
Pe data de 6 aprilie, juriul format din reprezentanții Delaco si Corcova va anunța rezultatele jurizării, punctând respectarea briefului, creativitatea și implicarea în campanie.
- Respectarea briefului – este de ajuns să punctezi pe blog ce am spus la «Mecanism campanie», condiții obligatorii pentru a intra la jurizare.
- Creativitatea – articolul trebuie să fie scrise într-o formă cât mai atractivă. Apreciem și abordările inedite, care să creeze buzz.
- Implicarea în campanie – dacă scrii de mai multe ori (dar atentie, cu moderatie, să nu îți obosești cititorii!), în modalităti diferite, și creezi interactivitate în jurul articolelor, atunci juriul va aprecia efortul tău.
6 vinuri de la Corcova Roy & Damboviceanu corespunzatoare vinurilor preferate din articolele bloggerilor.
6 branzeturi de la Delaco, corespunzatoare celor prezentate de bloggeri in articolele despre combinatia preferata.
Nota:
- Delaco si Corcova vor juriza independent fiind posibil ca un articol sa fie preferat de ambii producatori, dar la fel de posibil sa fie unele articole preferate pentru branzeturi si alte articole preferate pentru vinuri.
- Premiile se vor acorda pana la urmatoare degustare, care va avea loc in Aprilie.
- La aceasta campanie nu se acorda puncte.
Campania se adreseaza exclusiv bloggerilor care au participat la degustare. Ca sa nu existe discriminari, vom organiza si concursuri cu premii in vin, la care sa poata participa toti bloggerii.
Articole înscrise până acum în campanie:
- http://cristicorneanu.blogspot.com/2016/03/degustare-5-cum-se-cuvine-corcova.html
- http://biancateodorescu.blogspot.com/2016/03/branzeturi-cum-secuvin-delaco-si-corcova_27.html
- http://lacrimadebarbat.blogspot.com/2016/03/branzeturi-cum-se-cuvin-aventura-cu_27.html
- http://www.pizzablog.ro/corcova-si-delaco-branzeturi-cum-se-cuvin/
- http://www.iulianfira.ro/am-fost-gurmand-connaisseur-si-mi-a-placut-3/
- http://calitateromaneasca.blogspot.com/2016/03/branzeturi-cum-se-cuvin-maasdam-si-rose.html
- http://aflaacumidei.blogspot.com/2016/03/bun-gust-si-gust-bun-bun.html
- http://ralucaok.blogspot.com/2016/04/prietenii-romano-franceze.html
- http://mirelacoman.blogspot.com/2016/04/traditie-si-autenticitate-corcova-roy.html
- http://tantaspune.ro/roquefort-si-dessert-beauty-and-the-beast/
- http://danailie2004.blogspot.com/2016/04/festin-cu-branza-si-vin-delaco-si-roy.html
- http://radusaizu.blogspot.com/2016/04/branzeturi-delaco-cum-se-cu-vin-corcova.html
- http://www.lucianpr.ro/m-am-indragostit-si-andra-nu-e-geloasa/
Etichete:Branzeturi cum se cuVin, concurs bloggeri, Corcova, Corcova Roy & Damboviceanu, Craiova, Delaco, Temple Bar