Gazeta de perete Craiova
Verifică periodic această pagină pentru a fi la curent cu tot ce se întâmplă pe Blogal Initiative Craiova.

"In urma jurizării, câștigătorii campaniei sunt: Catalin Obreja, care a participat cu aceasta postare si a castigat o branza Emmentaler Delaco si un vin Merlot Menestrel de la Cramele Rotenberg. Bogdan Muntean Sora, care a participat cu aceasta postare si a castigat o branza Havarti …"

"Campania Cadouri si Perle a pus in evidenta preferintele bloggerilor pentru cele bijuteriile cu perle. Premiile au constat în 3 bijuterii cu perle. Campania a durat 14 zile, între 15 martie – 28 martie, ora 23:59."



















"Asociatia Bloggerilor Olteni si DictionarCulinar.ro isi propun sa promoveze vinurile romanesti si sa faca cunoscute asocierile culinare dintre branzeturi si vin. Evenimentul Branzeturi cum se... cuVin a adus in Crama Restaurantului Marmara branzeturile Delaco, vinurile …"

"In urma jurizării, câștigătorii campaniei sunt: Flori Manda, care a participat cu aceasta postare si un set de cercei de aur cu perla naturala alba. Adelina Poenar, care a participat cu aceasta postare si a castigat un set argint Bulgaras cu perle. Oana Bonu, care a participat …"































"Campania Branzeturi cum se… cuVin #20 – Delaco – Domeniile Samburesti a presupus descrierea experientelor bloggerilor in cadrul degustarii de la restaurantului Casa Ghincea din Craiova. Bloggerii au degustat branzeturilor Delaco alaturi de vinurilor de la Domeniile Samburesti si au motivat alegerea asocierii culinare …"

"Magazinul online Cadouri si perle a aparut in urma cu 9 ani in Romania, intr-un moment de pionierat atat pe piata online cat si pe cea a perlelor naturale. Spre deosebire de alte tari (Anglia, …"










"Campania Branzeturi cum se… cuVin #19 – Delaco – Domeniul Vladoi a presupus descrierea experientelor bloggerilor in cadrul degustarii din crama restaurantului Marmara din Craiova. Bloggerii au degustat branzeturilor Delaco alaturi de vinurilor de la Domeniul Vladoi si au motivat alegerea asocierii culinare …"
